Frederiksplein, Nederlandse Bank

Kaart in het midden plaatsen
Verkeer knop
Fietsend
Transit
Google MapsBereken route

Opdrachtgever;
Gemeente Amsterdam, Ingenieursbureau,

www.amsterdam.nl

 

Discipline;
Elementenverharding, Asfaltverharding, Groen, Openbare verlichting,

 

Aanbesteding;
EMVI
Wij hebben de aanbesteding gewonnen op ons EMVI-plan, we waren met prijs 3e en ons wel doordachte plan heeft ons de winnaar gemaakt van de aanbesteding.

 

Uitvoering;
Q3 2016 – Q4 2017

 

Werkzaamheden
Op 7 november 2016 zijn wij in opdracht van de gemeente Amsterdam gestart met groot onderhoud aan het fietspad en de rijbaan van Oosteinde. Daarna volgt het onderhoud aan de kruising Sarphatistraat / Frederiksplein / Oosteinde. De kruising wordt als blackspot verkeersveiliger gemaakt. Aansluitend volgt de herinrichting aan de oostzijde van het Frederiksplein, in de omgeving rond de ASVO-school en de kop van de Achtergracht. De werkzaamheden opvatten de volgende hoofd activiteiten; Opbreken en aanbrengen van verhardingen, plaatsen en verplaatsen openbare verlichting, diversen groenwerkzaamheden, omgevingsmanagement; dagelijks contact met de omgeving en wekelijks een vast moment voor afstemming met de ASVO-school over de tijdelijks speelplaats en de veiligheid van de spelende kinderen (ASVO school, bewoners, bezoekers en ondernemers), Hoofdcoördinatie werken derden.

 

Opdrachtwaarde ca. € 825.000,-

 

Artikel uit buurtkrantje over de goede afstemming met de omgeving, volledige krantje lezen  https://www.oudestadt.nl/wp-content/uploads/2016/02/Binnenkrant-78-1.pdf